Vill du få våra aviseringar via Kivra? Fyll i formuläret på kontaktsidan!

En del av:

För BRF och förvaltning

En opartisk partner

Du som arbetar med fastighetsförvaltning, känner säkert redan till många av de problem som dålig luft kan innebära. Inte bara ur en hälsoaspekt, utan också att bristande ventilation kan ställa till problem för själva byggnaden. Vårt fokus är inte att sälja och installera nya ventilationsanläggningar. Sådant kostar, och det är inte alltid det som är svaret på vad som krävs för att skapa en bättre inomhusmiljö. Vårt uppdrag är istället att – så nära det är möjligt – kunna återställa anläggningen till det skick som gällde när den var ny. Genom mångårig branschvana och tillgång till den senaste tekniken och utrustningen för rengöring kan vi åstadkomma rejäla resultat – utan att kostnaderna skenar iväg. Kontakta oss för ett skräddarsytt, kostnadsfritt förslag!

BRF? Räkna med oss!

Passa på att boka in oss till ert styrelsemöte!Det kostar inget, och på plats kan vi berätta mer om ventilation i allmänhet. Framför allt kan vi svara på frågor om vad ett samarbete med oss kan innebära – för just din förening. Därefter återkommer vi med handgripliga råd samt kostnadsförslag om hur ert ventilationssystem kan optimeras för bästa miljö, ekonomi och komfort!

Kontakta oss

Läckagemätning och
täthetsprovning

Genom våra ventilaionstekniker kan du få hjälp att läckagemäta och täthetsprova din fastighet. Det ger dig bra koll om du t ex har byggt en ny ventilationsanläggning – eller om du har funderingar kring skicket i husets gamla kanaler. Du får svar direkt om kanalerna håller angivna täthetsklasser utifrån optimal luftcirkulation, ljud och energiförbrukning m.m. Vår täthetsprovning görs enligt SS EN 13779 och EN12237.

Läs mer här

OVK – vad är det?

OVK betyder obligatorisk ventilationskontroll och utreder om ett ventilationssystem uppfyller kraven och fungerar på ett tillfredsställande sätt. OVK ska göras vid nybygnation i de flesta fastigheter och kontinerligt i flerbostadshus och offentliga miljöer – så som t ex kontor, skolor, sjukhus med mera. Syftet med OVK är att säkerställa att ventilationen håller samma nivå som vid den tidpunkt då anläggningen/huset byggdes. Sotningstjänst i Väst har medarbetare som är OVK-certifierade av Kiwa Swedcert.

Läs mer här

KONTAKTA OSS!

Under fliken Tips & Råd hittar du svar på många vanliga frågor. Vill du omboka din tid för sotning eller brandskyddskontroll – eller har du övriga frågor, fyll i nedanstående så återkommer vi till dig (vanligtvis inom 24 timmar)

Prata med vår kundtjänst

Du kan givetvis också ringa vår kundtjänst om dina frågor.
STENUNGSUND: Tel: 0771-101600
UDDEVALLA: Tel: 0771-101600

    Önskar du avisiering via SMS?
    Vänligen fyll i ditt mobilnummer:


    (*) Skriv in ditt personnummer om du istället för vanlig brevkorrespondens vill ha fortsatta aviseringar och viktig information från oss via e-tjänsten Kivra.